ВСЕ ДЛЯ ВЧИТЕЛЯ
Даний сайт призначений для вчителів різних предметів.

На цьому сайті ви можете скачати конспекти уроків, календарне планування, електронні підручники, програми та багато іншого з математики, інформатики, української мови та літератури та інших предметів.

середу, 24 червня 2015 р.

Німецька мова. Підручник для 6 класу

Назва: Німецька мова. Підручник для 6 класу
Автор: Горбач Л.В., Трінька Г.Ю.
Видавництво: К.: Генеза
Рік: 2014
Кількість сторінок: 200
Мова: українська
Формат: pdf
Розмір: 38,8 Mb

Підручник з німецької мови для 6 класу спеціалізованих шкіл з поглибленим вивченням німецької мови, рекомендований Міністерством освіти і науки України (Наказ МОН України від 07.02.2014 р. № 123). З його допомогою учні дізнаються ще більше нового, навчаться спілкуватися німецькою мовою про зовнішність людини, магазини та покупки, їжу й напої, спорт та інше, зможуть здійснити заочні подорожі та екскурсії до столиці Німеччини й України, відкриють для себе щось особливе та незвичайне в культурі, традиціях та звичаях Німеччини, зможуть порівняти з традиціями та звичаями України.
Навчальний матеріал підручника представлено у семи розділах, в кінці кожного розділу є завдання для письма та цікаві тексти для домашнього читання. У кінці підручника міститься також довідник з граматики німецької мови та німецько-український словник.

Скачать Бесплатно

Немає коментарів:

Дописати коментар