ВСЕ ДЛЯ ВЧИТЕЛЯ
Даний сайт призначений для вчителів різних предметів.

На цьому сайті ви можете скачати конспекти уроків, календарне планування, електронні підручники, програми та багато іншого з математики, інформатики, української мови та літератури та інших предметів.

середу, 24 червня 2015 р.

Математика. Підручник для 6 класу

Назва: Математика. Підручник для 6 класу
Автор: Мерзляк А.Г., Полонський В.Б., Якір М.С.
Видавництво: Х.: Гімназія
Рік: 2014
Кількість сторінок: 400
Мова: українська
Формат: pdf
Розмір: 22,5 Mb

Підручник з математики для 6 класу загальноосвітніх навчальних закладів, рекомендований Міністерством освіти і науки України (Наказ МОН України від 07.02.2014 р. №123).
Навчальний матеріал підручника поділено на чотири параграфи, які складаються з пунктів. Кожен пункт починається з теоретичного матеріалу, що містить математичні терміни, правила та найважливіші математичні твердження. Зазвичай виклад теоретичного матеріалу завершується прикладами розв’язування задач та завданнями різних рівнів складності для самостійного розв’язування, а кожний пункт завершується особливою задачею з рубрики «Задача від Мудрої Сови», для розв’язання якої учням потрібно виявити винахідливість і кмітливість. Наприкінці параграфів розміщено завдання рубрики «Перевір себе» в тестовій формі, що надасть учням можливість повторити і систематизувати вивчений матеріал. А наприкінці підручника представлено вправи для повторення за курс 6 класу, а також відповіді та вказівки до вправ і завдань.

Скачать Бесплатно

Немає коментарів:

Дописати коментар