ВСЕ ДЛЯ ВЧИТЕЛЯ
Даний сайт призначений для вчителів різних предметів.

На цьому сайті ви можете скачати конспекти уроків, календарне планування, електронні підручники, програми та багато іншого з математики, інформатики, української мови та літератури та інших предметів.

середу, 24 червня 2015 р.

Географія. Підручник для 6 класу

Назва: Географія. Підручник для 6 класу
Автор: Пестушко В.Ю., Уварова Г.Ш.
Видавництво: К.: Генеза
Рік: 2014
Кількість сторінок: 256
Мова: українська
Формат: pdf
Розмір: 75,8 Mb

Підручник з географії для 6 класу загальноосвітніх навчальних закладів, рекомендований Міністерством освіти і науки України (Наказ МОН України від 07.02.2014 р. № 123). Він містить повний обсяг обов’язкового навчального матеріалу, передбаченого чинною програмою.
Для зручності користування підручник поділено на розділи, теми і параграфи. Кожний з параграфів містить закінчену інформацію про географічні об’єкти, процеси та явища. Про що йтиметься в параграфі, розповість рубрика «Прочитайте і дізнаєтеся». Наприкінці параграфів є рубрика «Прочитали - перевірте себе», яка містить запитання або завдання різного рівня складності. Рубрика «Нотатки до теми» містить найрізноманітніші цікаві факти, які розширять знання з географії. А рубрика «Мої дослідження» дасть змогу набути практичних навичок роботи з географічними картами і малюнками в підручнику, навичок спостережень у природі під час прогулянок, подорожей та екскурсій, навичок проведення географічних дослідів та експериментів, розв’язування географічних задач.
У підручнику наприкінці розділів або великих тем є рубрики «Підведемо підсумки» і «Перевіримо себе», які допоможуть повторити і закріпити навчальний матеріал. А спеціальні рубрики «Джерела інформації до теми» підкажуть, де, крім підручника, шукати нову чи просто цікаву інформацію для поглиблення знань і розвитку навичок самостійної роботи.

Скачать Бесплатно

Немає коментарів:

Дописати коментар