ВСЕ ДЛЯ ВЧИТЕЛЯ
Даний сайт призначений для вчителів різних предметів.

На цьому сайті ви можете скачати конспекти уроків, календарне планування, електронні підручники, програми та багато іншого з математики, інформатики, української мови та літератури та інших предметів.

середу, 24 червня 2015 р.

Біологія. Підручник для 6 класу загальноосвітніх навчальних закладів

Назва: Біологія. Підручник для 6 класу загальноосвітніх навчальних закладів
Автор: Остапченко Л.І., Балан П.Г. та ін. 
Видавництво: К.: Генеза 
Рік: 2014 
Кількість сторінок: 224 
Мова: українська 
Формат: pdf 
Розмір: 34,22 Mb 

 Підручник з біології для 6 класу загальноосвітніх навчальних закладів, рекомендований Міністерством освіти і науки України (Наказ МОН України від 07.02.2014 р. № 123). Він відповідає новій навчальній програмі, укладеній відповідно до нової редакції Державного стандарту базової та повної загальної середньої освіти.
 Даний підручник познайомить учнів з різноманіттям одноклітинних та багатоклітинних організмів, насамперед рослин і грибів. Матеріал підручника поділено на 5 тем, кожна з яких розділена на параграфи. У тексті параграфів, крім основного матеріалу, міститься також рубрика «Цікаво знати, що» з цікавою і пізнавальною інформацією, яка доповнює основний текст та допоможе розширити знання з біології та із суміжних дисциплін. У рубриці «Сторінка майбутнього біолога» наведено додатковий матеріал для поглибленого вивчення. У кінці кожного параграфа в рубриці «Поповніть свій біологічний словник» наведено нові поняття або ті, які потрібно пам'ятати, оскільки вони є основними під час вивчення курсу біології в 6 класі і в наступних класах. Після параграфів є блок стислої інформації, зібраної в рубрику «Узагальнимо знання», та завдання й запитання для перевірки здобутих знань. Також і в самому тексті параграфів, і після них пропонуються різноманітні практичні завдання. Крім того, засвоєнню теоретичного матеріалу сприятимуть лабораторні дослідження, практичні роботи, дослідницький практикум. 


Скачать Бесплатно

Немає коментарів:

Дописати коментар