ВСЕ ДЛЯ ВЧИТЕЛЯ
Даний сайт призначений для вчителів різних предметів.

На цьому сайті ви можете скачати конспекти уроків, календарне планування, електронні підручники, програми та багато іншого з математики, інформатики, української мови та літератури та інших предметів.

середу, 24 червня 2015 р.

Інформатика. Підручник для 6 класу

Назва: Інформатика. Підручник для 6 класу
Автор: Ривкінд Й.Я., Лисенко Т.I. та ін.
Видавництво: К.: Генеза
Рік: 2014
Кількість сторінок: 256
Мова: українська
Формат: pdf
Розмір: 62,0 Mb

Підручник з інформатики для 6 класу загальноосвітніх навчальних закладів, рекомендований Міністерством освіти і науки України (Наказ МОН України від 07.02.2014 № 123).
Навчальний матеріал підручника поділено згідно із чинною програмою на п’ять розділів. Кожний розділ складається з пунктів, які починаються запитаннями на повторення вивченого. Відповіді на них полегшать розуміння та засвоєння нового матеріалу. Крім основного матеріалу, пункти підручника містять рубрики: «Для тих, хто хоче знати більше», «Чи знаєте ви, що…», «Для тих, хто працює з Windows 7». Наприкінці кожного пункту розміщено тренувальні вправи, запитання для самоконтролю та практичні завдання, які розподілено за рівнями навчальних досягнень. Підручник містить десять практичних робіт, виконання яких, згідно з програмою, є обов’язковим для всіх учнів.
Наприкінці підручника розміщено додатковий розділ «Текстовий процесор LibreOffice Writer», матеріал якого призначений для учнів навчальних закладів, які використовують вільно розповсюджувані програмні продукти.

Скачать Бесплатно

Немає коментарів:

Дописати коментар