ВСЕ ДЛЯ ВЧИТЕЛЯ
Даний сайт призначений для вчителів різних предметів.

На цьому сайті ви можете скачати конспекти уроків, календарне планування, електронні підручники, програми та багато іншого з математики, інформатики, української мови та літератури та інших предметів.

середу, 24 червня 2015 р.

Світова література. Підручник для 6 класу

Назва: Світова література. Підручник для 6 класу
Автор: Волощук Є.В.
Видавництво: К.: Генеза
Рік: 2014
Кількість сторінок: 256
Мова: українська
Формат: pdf
Розмір:
 67,11 Mb

Підручник зі світової літератури для 6 класу загальноосвітніх навчальних закладів, рекомендований Міністерством освіти і науки України (Наказ МОН України від 07.02.2014 р. № 123).
 Навчальний матеріал підручника розділений на сім частин, де, крім основної інформації, представлені також розроблені автором оригінальні рубрики. Рубрика «Літературознавча довідка» містить визначення літературознавчих понять, які слід вивчити й запам’ятати. Рубрика «Літературна кухня» розкриває секрети побудови літературних творів і таємниці майстерності письменників. Рубрика «Консультація професора Філологова» надає коментарі щодо певних літературних явищ. Рубрика «Цікаві подробиці» містить додаткові відомості про життя і творчість митців, історію написання й публікації літературних творів, окремі деталі зображених у них подій, персонажів тощо. Рубрика «Авторитетна цитата» пропонує висловлювання письменників і літературних критиків про художні твори. Рубрика «Український мотив» виявляє зв’язки між творчим доробком зарубіжних авторів і українським письменством. Рубрика «У світі мистецтва» ознайомлює з творами музики, живопису, кіно й мультиплікації, в основу яких покладено сюжети програмових художніх текстів. Рубрика «Літературний навігатор» містить стислу інформацію про художні твори, які варто прочитати самостійно; запитання й завдання для їх самостійного опрацювання, а також відомості про авторів, не представлених у розділах підручника.
 У підручнику є також рубрики для роботи над новими темами. Перша з них — «Літературна розминка» — містить запитання й завдання, що націлюють на опрацювання нового матеріалу. Друга — «Літературний практикум» — пропонує запитання і завдання для застосування засвоєних знань на практиці. Інформаційні та художні тексти в підручнику супроводжуються блоками запитань і завдань для індивідуальної роботи й опрацювання в парах і групах. Наприкінці частин підручника подано підсумкові запитання й завдання.

Скачать Бесплатно

Немає коментарів:

Дописати коментар