ВСЕ ДЛЯ ВЧИТЕЛЯ
Даний сайт призначений для вчителів різних предметів.

На цьому сайті ви можете скачати конспекти уроків, календарне планування, електронні підручники, програми та багато іншого з математики, інформатики, української мови та літератури та інших предметів.

суботу, 12 вересня 2015 р.

RapidTyping Portable 4.9.6b

RapidTyping Portable 4.9.6b
Програма допоможе навчитися швидко і без помилок друкувати на клавіатурі. Можливості програми: - Ігровий сюжет; Навчання буде проходити на тлі барвистого підводного світу. Різноманітні підводні мешканці не дадуть вам занудьгувати під час проходження уроку. З підвищенням якості вашого набору, перед вами відкриватимуться нові світу з їх симпатичними мешканцями. Простий, барвистий інтерфейс; Підтримується бібліотека барвистих скінів. Статистика навчання; Статистика ваших уроків відображається як в табличній формі, так і у вигляді діаграм. Статистика ведеться за швидкістю набору, кількості помилок. Емуляція клавіатури; Емулятор клавіатури допоможе вам швидше відвикнути дивитися на клавіатуру.
Працює підсвічування клавіш і робочих областей для пальців. Підтримуються бібліотеки різних типів клавіатур. Створення своїх уроків; Ви зможете створювати свої уроки. Підтримка декількох користувачів; Підтримується декілька користувачів і їх індивідуальними.

Немає коментарів:

Дописати коментар