ВСЕ ДЛЯ ВЧИТЕЛЯ
Даний сайт призначений для вчителів різних предметів.

На цьому сайті ви можете скачати конспекти уроків, календарне планування, електронні підручники, програми та багато іншого з математики, інформатики, української мови та літератури та інших предметів.

суботу, 12 вересня 2015 р.

My Test X

My Test X

За допомогою безкоштовної програми MyTestX можлива організація та проведення тестування , іспитів у будь-яких освітніх установах ( вузи , коледжі , школи) як з метою виявити рівень знань з будь-яким навчальним дисциплінам , так і з навчальними цілями. Підприємства та організації можуть здійснювати атестацію та сертифікацію своїх співробітників.
  Програма MyTestX працює з десятьма типами завдань: одиночний вибір, множинний вибір, встановлення порядку проходження, встановлення відповідності, вказівка ​​істинності чи хибності тверджень , ручне введення числа , ручне введення тексту , вибір місця на зображенні, перестановка букв, заповнення пропусків ( MyTestXPro ). У тесті можна використовувати будь-яку кількість будь-яких типів, можна тільки один, можна і все відразу. У завданнях з вибором відповіді ( одиночний, множинний вибір, вказівка ​​порядку, вказівку істинності ) можна використовувати до 10 ( включно) варіантів відповіді.
  У програмі є багаті можливості форматування тексту питань і варіантів відповіді . Ви можете визначити шрифт , колір символів і фону , використовувати верхній і нижній індекс , розбивати текст на абзаци і застосовувати до них розширене форматування , використовувати списки , вставляти малюнки і формули ... Для більшої зручності в програмі є власний текстовий редактор .
  До кожного завдання можна задати складність (кількість балів за вірну відповідь ) , прикріпити підказку (показ може бути за штрафні бали ) і пояснення вірної відповіді ( виводиться в разі помилки в навчальному режимі ) , налаштувати інші параметри ...
  Є можливість використовувати кілька варіантів питання завдання , зручно створювати вибірку завдань для учнів , перемішувати завдання і варіанти відповідей. Це значно зменшує можливість списування при проходженні одного і того ж тесту декількома тестованими або повторному проходженні тесту.
  За допомогою програм MyTestX ви можете організувати як локальне так і мережеве тестування.

Немає коментарів:

Дописати коментар