ВСЕ ДЛЯ ВЧИТЕЛЯ
Даний сайт призначений для вчителів різних предметів.

На цьому сайті ви можете скачати конспекти уроків, календарне планування, електронні підручники, програми та багато іншого з математики, інформатики, української мови та літератури та інших предметів.

четвер, 7 травня 2015 р.

Математика 5 клас. Зошит для самостійних та тематичних контрольних робіт

Назва: Математика 5 клас. Зошит для самостійних та тематичних контрольних робіт
 Автор: Істер О.С.
 Видавництво: К.: Генеза 
 Рік: 2013
 Кількість сторінок: 95 
 Мова: українська 
 Формат: pdf 
 Розмір: 6,72 Mb

  Посібник містить дидактичні матеріали з математики для перевірки рівня навчальних досягнень учнів 5 класів: 18 самостійних та 10 тематичних контрольних робіт. Для зручності користування посібником у назві кожної самостійної та тематичної контрольної роботи вказано тему, навчальні досягнення з якої перевіряються цією роботою.
 Тексти всіх робіт складено у чотирьох варіантах, що сприятиме самостійності виконання завдань та об'єктивному оцінюванню навчальних досягнень учнів. Формат самостійних і контрольних робіт дозволить учням поступово готуватися до державної підсумкової атестації та зовнішнього незалежного оцінювання. У посібник включено тестові завдання як закритої форми (з вибором однієї правильної відповіді), так і відкритої форми (на заповнення пропусків; з короткою відповіддю або з повним розв'язанням).

Скачать Бесплатно

Немає коментарів:

Дописати коментар